Ben jij benieuwd naar onze opleidingen en de mogelijkheden voor jouw toekomst?

Neem dan snel een kijkje in onze vakschoolbrochures, waar je meer informatie vindt over al onze mbo-opleidingen.

Kun jij goed met mensen omgaan? Vind je het leuk om zaken goed te regelen en het gezicht bij de dokter, tandarts of apotheek te zijn?

 

Een straat perfect aanleggen of een renovatieproject coördineren? Een ding is zeker: er moet altijd wel iets gebouwd, gerenoveerd, gerestaureerd of gerepareerd worden!

Vormgevers, meubelmakers, interieurbouwers en schilders hebben één ding gemeen. Met hun oog voor detail en hun handige handen maken ze de wereld een stukje mooier.

Wil jij naar het mbo, maar heb je geen diploma? Ben jij 16 jaar of ouder? Dan zijn de Entreeopleidingen iets voor jou.

 

 

Als gastheer of horecaondernemer zie jij eruit om door een ringetje te halen. Werk je liever met food? Koken in een sterrenrestaurant of een eigen hotel runnen?

Beheren, installeren, ondersteunen of programmeren, je kan het allemaal. Of je wilt het leren! En dat is mooi. ICT past bij jou.

 

Gevaarlijke munitie of mijnen opsporen, zorgen dat mensen veilig met het openbaar vervoer kunnen reizen? Gelukkig werken er iedere dag mannen en vrouwen om onze veiligheid te garanderen. Daar kun jij er één van worden!

Fulfilment van 250.000 orders per dag of een vrachtauto zo efficiënt mogelijk laden en lossen. Bij ons leer je alles wat nodig is om uit te blinken in deze dynamische sector.

 

Jij helpt graag mensen. Of het nu gaat om de begeleiding bij hun persoonlijke verzorging, hun gezonde leefstijl of dagbesteding of het samen zorgen voor oplossingen op het gebied van werk, wonen, inkomen of sociale voorzieningen, jij doet het.

Als opticien open je een nieuwe wereld voor slechtzienden. Voor iemand die goed kan zien, is het bijna niet voor te stellen hoe belangrijk brillen, lenzen en andere gezichtshulpmiddelen zijn. Kom en kijk mee met de klant.

Een leerling helpen met het huiswerk of een activiteit bedenken voor een groep peuters. Bij Gilde School voor Pedagogiek leiden we je op voor werk dat er écht toe doet.

Een wereld zonder techniek zou een hopeloos zooitje ongeregeld zijn. We bedenken steeds nieuwe technieken om ons leven veiliger, makkelijker of leuker te maken. Er is veel vraag naar slimme technici.

Activiteiten organiseren zodat vakantiegangers de tijd van hun leven hebben of de droomreis van iemand uitstippelen. Samen zoeken we grenzen op.

Iemand helemaal laten ontspannen met een massage of een complete make-over geven? Jij leert naar de klant te luisteren en speelt in op wat hij nodig heeft.

 

Zorg is overal. Bij mensen thuis, in ziekenhuizen, in instellingen. Wil jij leren hoe je mensen kunt helpen om bijvoorbeeld langer zelfstandig te wonen?

 

Een goed bedrijfsproces is niets zonder inspirerende managers, administratieve kanjers, klantvriendelijke verkopers en nog veel meer businesstoppers. Mensen zoals jij.